Steun

Ons steunen kan op verschillende manieren

Doneer, schenk je legaat, spaar solidair met vdk, deel je geluk, organiseer een actie en steun Welzijnszorg in haar strijd tegen armoede in België. 

Doneer

Met jouw gift ondernemen tal van organisaties actie tegen armoede in België. Samen geven we mensen in armoedesituaties hier in België opnieuw een eerlijke kans in onze maatschappij.

Doneer hier online

Schenk je legaat

Ook als je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen dan je denkt. Neem Welzijnszorg op in jouw testament.

Meer info

Spaar solidair met vdk

Open bij vdk een SpaarPlus rekening. De volledige spaarinlage op de deze rekening wordt door vdk bank op een transparante en sociaal-ethische manier herbelegd. Als één van de 5 SpaarPlus-partners ontvangt Welzijnszorg een jaarlijkse gift van vdk.

Meer info

Deel je geluk

Ben je jarig, ga jij trouwen, verwacht je een (klein)kind of wil je een dierbare herinneren? Vier of deel jouw geluk en herinnering samen met en ten voordele van Welzijnszorg. 

Start jouw inzamelingsactie

Organiseer een actie tegen armoede

Organiseer een soep op de stoep, zet je benen in, brei mutsjes of bedenk een eigen actie. 

Organiseer een actie

Donorinfo 

Welzijnszorg wordt erkend door Donorinfo, het onafhankelijk informatiecentrum over goede doelen in België.

donorinfo.be publiceert informatie voor iedereen die op zoek is naar duidelijke, objectieve en gedetailleerde gegevens over de financiering en de werking van filantropische organisaties in België.

Lees meer

Vereniging voor ethiek bij fondsenwerving (VEF/AERF)

Sociale en humanitaire organisaties die een beroep doen op de vrijgevigheid van het publiek, richtten in 1996 een non-profitorganisatie op, het VEF. Het is het eerste complete en zelfregulerende apparaat voor de ethische aspecten van fondsenwerving in ons land.

De Vereniging voor een Ethiek in Fondsenwerving wil de Belgische bevolking garanties bieden voor morele kwaliteit bij fondsenwerving en voor transparantie van de rekeningen.

Ook Welzijnszorg is lid van het VEF.

Lees meer