Steun

Ja, ik steun Welzijnszorg.

Je maakt onze droom mee mogelijk. Dankzij jouw steun kan Welzijnszorg ervoor zorgen dat mensen in armoedesituaties een beter leven krijgen.

Want ja, 1 op de 7 mensen in België leeft in armoede. Met jouw bijdrage kan Welzijnszorg dit onrecht structureel aanpakken.

Jouw gift is broodnodig, we kunnen dit niet alleen.

Dankjewel, elke gift maakt hier het verschil om armoede, ook bij jou om de hoek, te bestrijden.

Meer info over de campagne 

Onstabiele woonsituaties

 

Doe een gift

Doe een gift

Dankzij jouw gift schenken we mensen in armoedesituaties een betere toekomst. Doe eenvoudig een gift online of via een bankoverschrijving.

Ik doe een gift

 

maandelijks storten

Steun maandelijks

Wil je op een structurele manier een verschil maken? Een maandelijkse domiciliëring zorgt ervoor dat wij onze projecten het ganse jaar door kunnen blijven steunen.

Ik steun maandelijks

Het duolegaat

Welzijnszorg in je testament

Ook als je er niet meer bent, kan je nog meer betekenen dan je denkt. Geef jouw nalatenschap een bijzondere bestemming die bij jouw persoonlijkheid en waarden past.

Welzijnszorg in je testament

Organiseer een actie

Organiseer een actie tegen armoede

Zet je benen in tegen armoede, verzorg een soep op de stoep, of bedenk een eigen actie. Registreer deze en steun met jouw opbrengst onze armoedeprojecten.

Organiseer een actie

bloemen noch kransen

Bloemen noch kransen

Bij het overlijden van een dierbare staat je wereld even stil. Naast omgaan met alle emoties zijn er ook allerlei praktische zaken te regelen. Eén daarvan is de keuze tussen bloemen en kransen, of de mogelijkheid om een gift te doen.

Bloemen noch kransen

 

Deel je genoeg

Deel je genoeg

Iets te vieren of een bijzondere gelegenheid? Vraag geen geschenken maar een gift ten voordele van Welzijnszorg. Met het extraatje dat jij kan missen, maak je de wereld een beetje mooier.

Deel je genoeg

Solidair sparen bij VDK

Solidair sparen

De SpaarPlus Rekening is een ethische spaarformule die vdk aanbiedt en aansluit bij de doelstellingen van Welzijnszorg.

Ik spaar solidair

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Wil je graag meer info over jouw gift, fiscaal attest of ethische fondsenwerving? We delen deze graag met jou.

Veelgestelde vragen

Investeer als bedrijf

Investeer als bedrijf

Welzijnszorg heeft vertrouwen in de kracht van de bedrijfswereld om samen te strijden tegen armoede. We vertrekken vanuit gemeenschappelijke waarden en de maatschappelijke rol van bedrijven. Het meenemen van de medewerkers in dit engagement is voor bedrijven vaak een uitdaging, Welzijnszorg denkt graag mee na hoe we deze samenwerking kunnen realiseren. We hebben ideeën en horen nog liever die van jullie. Contacteer ons via chris.decock@welzijnszorg.be.

 

Welzijnszorg vzw onderschrijft de Ethische Code van Ethische Fondsenwerving vzw.

 

EF logo

Donorinfo publiceert duidelijke, objectieve en gedetailleerde informatie over goede doelen, waaronder Welzijnszorg vzw en hun cijfers.

donorinfo

 

 

Meer info?

Lees ons jaarverslag

 

Veelgestelde vragen

Lees meer