Gegevensupdate

Jij bent belangrijk voor ons! Dankjewel voor jouw steun. Dankzij jouw gift kunnen we onze projecten beter plannen en onze werking steviger uitbouwen zodat mensen in armoedesituaties een betere toekomst krijgen. Vanaf 40 euro op jaarbasis ontvang je een fiscaal attest en hiermee recupereer je 45% van jouw bedrag. Als je ons steunt met 100 euro dan kost je dat in werkelijkheid slechts 55 euro.

BELANGRIJK
Voor fiscale attesten die we uitreiken vanaf 2025 zijn we verplicht jouw rijksregisternummer te vermelden Giften | FOD Financiën. Wij gebruiken je rijksregisternummer alleen voor het maken van de fiscaal attesten. Heb je hierbij hulp nodig, bel dan gerust met ons secretariaat op het nummer  02 502 55 75 of stuur een mailtje naar info@welzijnszorg.be. Dankjewel voor het invullen. 

Vanaf 1/01/2024 is jouw rijksregisternummer (of nationaal nummer) nodig om jou een fiscaal attest te kunnen bezorgen.  Je vindt het op de achterzijde van je identiteitskaart en het bestaat uit 11 cijfers.
De PVKEY is een uniek nummer waarmee wij je gemakkelijk kunnen terugvinden in onze adressenlijst. Je vindt dit nummer op de brief bij ons schenkersmagazine W-info. Het bestaat uit 7 cijfers.  
Meer info over het privacybeleid van Welzijnszorg