Zet een actie op

Acties 

  • Soep op de stoep
  • Zet je benen in 
  • Goedgemutste breicampagne 
  • Acties die je zelf opzet
  • Een eigen inzamelingsactie

Meer informatie over alle acties hieronder.

Soep op de stoep

Het concept is simpel: Verkoop zelfgemaakte soep en vraag een vrije bijdrage in ruil voor een dampende beker lekkere soep. De opbrengst stort je aan Welzijnszorg.

Meer informatie

Meer informatie

Als je een Soep op de stoep wil organiseren, krijg je bij registratie een gratis promopakket. Dit promopakket bevat allerlei documenten en materialen die jouw Soep op de stoep-actie extra in de kijker zullen zetten en jou verder op weg helpen met de voorbereidingen en de dag zelf. 

Good practise

Good practise

Elk jaar zijn er honderden mensen die een Soep op de stoep organiseren. Het is fijn om verhalen die we binnen krijgen ook te delen met jullie. 

Dit verhaal is van Eva Brumagne, de algemeen directeur van Femma. Zij heeft voor het eerst zelf een Soep op de stoep georganiseerd. Het was zo'n ervaring dat ze haar verhaal neerschreef in een blog. Je kan er alles over lezen via onderstaande link. Maar wij kunnen je al verklappen dat het een echt succes was. Ze ontving veel hulp, solidariteit en geld. 

Een soep-actie bezoeken

Een soep-actie bezoeken

Organiseer je er zelf geen, maar draag je Welzijnszorg wel een warm hart toe? Dan kan jij ook jouw steentje bijdragen door een Soep op de stoep-actie van iemand anders uit jouw buurt te gaan bezoeken. Jouw vrije bijdrage zal door de organisator van die soep-actie gestort worden aan Welzijnszorg. Elke cent telt! 

Zet je benen in 

Lopen of wandelen voor het goede doel? Zet jouw benen in tijdens een van onze sportieve evenementen en zamel geld in voor de armoede in België. Ga je deze dubbele uitdaging aan?

 

Meer info

Goedgemutste Breicampagne

Brei of haak kleine mutsjes en breng die tot eind oktober 2020 binnen in een Veritaswinkel. Al deze mutsjes zullen in december 2020 op de smoothies van Innocent staan in Delhaize, Carrefour en Colruyt. Per verkochte ‘goedgemutste smoothie’ gaat er € 0,20 naar Welzijnszorg.

 

Meer info

Warmste Week

Samen Tegen Armoede is een van de 2033 goede doelen. We rekenen op jou: organiseer een actie of help een goed doel als vrijwilliger.

Lees meer over de Warmste Week

Acties die je zelf opzet

  • Je hebt zelf een leuk idee om actie te voeren voor  Welzijnszorg - Samen Tegen Armoede? 
  • Je wil jouw benen inzetten op jouw manier? 

Laat het ons weten. We helpen je graag op weg! 
Neem contact op en we maken het samen concreet.

Contacteer Nele

Zet een eigen inzamelingsactie op en strijdt samen tegen armoede ten voordele van Welzijnszorg.

Ben je jarig, ga jij trouwen, verwacht je een (klein)kind of wil je een dierbare herinneren? Vier of deel jouw geluk en herinnering samen met en ten voordele van Welzijnszorg. 

Start jouw inzamelingsactie