Startweken 2020

Startweken van 3 tot 24 oktober 2020

Leer meer over onze nieuwe campagne! 

Voor de campagne 2020 herdachten we onze klassieke startmomenten. Grote events met veel mensen zijn met de huidige coronamaatregelen moeilijk te organiseren. Jullie veiligheid is dan ook heel belangrijk voor ons. Daarom ontwikkelden we een gemengd aanbod tijdens onze startweken, zowel digitaal als offline.

We zetten deze campagne vooral in op het digitale. Via verschillende infosessies maak je kennis met de campagne en de actiemodellen. Deze sessies gaan door via Zoom. Heb je geen ervaring met Zoom? Download hier dan een korte handleiding. 

Daarnaast organiseren we kleinschalige bijeenkomsten voor mensen die digitaal moeilijker bereikbaar zijn. We richten ons hierbij in de eerste plaats op parochiaal geëngageerde vrijwilligers of mensen uit Welzijnsschakels en armoedeprojecten. In Brussel, Halle, Sint-Truiden en Lommel organiseren we samen met verschillende partners bijeenkomsten voor lokale vrijwilligers. De inschrijvingen voor deze bijeenkomsten zijn beperkt en starten vanaf 7 september 2020. 

Door de hoge coronacijfers en de strengere maatregelen die vrijdag 16/10 werden beslist, voelen wij ons verplicht om de startbijeenkomsten na 17/10 te annuleren. We werken volop aan een alternatief om de deelnemers op de hoogte te brengen van de inhoud van onze nieuwe campagne. 

Heb je vragen of opmerkingen over dit aanbod?
Eind augustus staan onze regionale medewerkers weer voor je klaar.

Contactinfo