S.O.L.I.D.A.I.R

 

Welzijnszorg bestaat 50 jaar en dat wordt gevierd met een prachtige CD en een concertreeks.

S.O.L.I.D.A.I.R. is tegelijk een warm én urgent muzikaal project voor iedereen met een hart voor armoede.

 

Het muzikaal project S.O.L.I.D.A.I.R zet in op twee sporen. Op de CD zijn enkele van de mooiste stemmen van Vlaanderen te horen. Van Kommil Foo tot Eva De Roovere, van Elvis Peeters en Mauro Pawlowski tot Neeka en Axl Peleman. Tijdens de concerten in het najaar 2019 bracht een verrassende combinatie van Vlaams talent dezelfde nummers.

Het gros van de songs werd geschreven door Lennaert Maes (Lenny & de Wespen), die via workshops en interviews authentieke verhalen verzamelde voor dit project. Samen met kompaan Andries Boone (MandolinMan, Ballroomquartet), producete hij de CD en omkaderde hij dit mooie project.

Verwacht bij S.O.L.I.D.A.I.R geen donderpreek of treurtocht, maar een rijke, eerlijke en tegelijk hoopvolle muzikale reis rond het thema armoede, met een topband en stuk voor stuk sociaal geëngageerde zangers. 

De singles "Weg en weer" en "S.O.L.I.D.A.I.R" zijn te beluisteren via Spotify 
en i-Tunes. 

Op de CD staan 12 Nederlandstalige nummers en 3 korte verhalen van mensen in armoede. Ideaal om een activiteit of bezinning rond solidariteit toon te geven, maar natuurlijk ook om thuis zelf van te genieten. 

Toon je solidariteit, maak jezelf en zo veel anderen blij en bestel de cd vandaag nog.

Koop de CD