Atelier Solidair
Ontdek de grootste online solidariteitsmuur!

 

 

Atelier Solidair

Herbekijk hieronder de live onthulling van de grootste online solidariteitsmuur.

Gedurende de maand juni laten we op de muur ook elke dag iemand aan het woord die ons vertelt wat solidariteit met mensen in een armoedesituatie voor hen betekent.

Heb jij je eigen affiche al gespot?

Ontdek alle filmpjes op Youtube!

Annulatie Picknick Solidair – Leuven 30/5/2020

Op 30 mei 2020 planden wij Picknick Solidair. Een supertof solidariteitsevenement om te tonen dat we allemaal solidair zijn met mensen in armoedesituaties en kwetsbare groepen. En om te vieren dat we met zoveel vrijwilligers al 50 jaar samen strijden tegen armoede.

We planden een dag vol muziek, animatie, informatie, een podiumprogramma en de uitreiking van de Prijs Armoede Uitsluiten. Blikvanger van de dag zou onze grote solidariteitsmuur in het Stadspark van Leuven worden. Een muur vol solidariteitsaffiches waarmee iedereen toont solidair te zijn met mensen in armoedesituaties.

Vanwege het coronavirus en de solidaire maatregelen die genomen moeten worden, annuleren we deze Picknick Solidair, uit respect voor de zorgverleners en de getroffenen.

Samen solidair tegen armoede, samen tegen corona

In deze coronacrisis dreigen mensen in armoedesituaties geïsoleerd te geraken en essentiële hulp mis te lopen. Onze campagne 2019 ‘Samen solidair tegen armoede’ is relevanter dan ooit.

We willen nu het debat op gang trekken. We willen een stem geven aan mensen die in armoede leven.  We willen hun mogelijkheden en hun kracht in de schijnwerper zetten. Daarvoor hebben we jouw hulp nodig.

We rekenen op jou!