Stem voor De Standaard Solidariteitsprijs XL

12/07/2021

24 non-profit- en culturele organisaties dingen mee naar de 19e De Standaard Solidariteitsprijs XL. Dagelijks stelt een organisatie zich voor in een advertentie op de laatste pagina van de krant. Een vakjury kiest de beste advertentie, en ook lezers kunnen vanaf dinsdag 17 augustus een stem uitbrengen voor de publieksprijs. 

De winnaar mag later dit jaar nog gratis en paginagroot in De Standaard adverteren. 

Ook Welzijnszorg stuurde samen met communicatiebureau Lucy Agency een ontwerp in. Onze advertentie over betaalbaar wonen werd geselecteerd en haalde op donderdag 15 juli de krant.

Betaalbaar wonen

De advertentie is 255 x 385 mm groot – de volledige achterzijde van de krant. De krant die je dubbelvouwt en onder je arm stopt. Voor zo’n kleine oppervlakte zou je op de Belgische huizenmarkt gemiddeld € 191,44 betalen. Betaalbaar wonen blijft voor velen een verre droom. Voor mensen in armoede zijn die hoge woningprijzen onleefbaar. Daarom zetten we bij Welzijnszorg deze onhoudbare situatie op de politieke agenda. Want iedereen heeft recht op wonen.

Lees hier meer over onze campagne 2020- 2021.

advertentie De Standaard Solidariteitsprijs 2021

Bekijk de advertentie hier in het groot.

Stem op Welzijnszorg

Van dinsdag 17 augustus tot dinsdag 31 augustus om 23u59 kan je op onze advertentie stemmen. Elf september worden uiteindelijk voor deze XL-editie in elke categorie twee winnaars gekozen. Iedere laureaat krijgt gratis drie paginagrote advertenties in De Standaard. 

Iedereen kan stemmen via www.standaard.be/solidariteitsprijs.
Breng één stem uit door jouw favoriete advertentie aan te vinken en jouw e-mailadres achter te laten.