Gratis juridische infosessie en persoonlijk advies over 'Schenken en nalaten aan het goede doel'

Je vraagt je soms af hoe je je waarden en normen kan laten verder leven, voor altijd? Hoe je blijvend kan helpen om de strijd tegen armoede in Vlaanderen en Brussel te voeren?

Een manier is om Welzijnszorg in je testament op te nemen. Je weet niet hoe hieraan te beginnen? Kijk gerust op onze website voor wat meer informatie www.welzijnszorg.be/welzijnszorg-in-je-testament

Wil je hier graag nog meer uitleg over? We hebben nog enkele plaatsjes vrij op onze gratis juridische infosessie  ‘Hoe kan ik , naast familie en vrienden, ook schenken of nalaten aan een goed doel?’ Daar is ook de mogelijkheid tot gratis individueel advies bij één van de aanwezige juridische experten.

Programma

 • 13u: deuren open
 • 13u -14u30: mogelijkheid tot 20 minuten gratis individueel advies
  (max. 2 personen) bij één van de juridische experten van testament.be. Dit kan om 13u, 13u20, 13u40 of 14u (graag het uur van uw keuze doorgeven)
 • 14u30 - 15u45: juridische infosessie ‘Schenken en nalaten aan het goede doel’
  Tijdens deze infosessie zal Ann Maelfait, advocate bij Rivus, u alle juridische en fiscale informatie meegeven over de verschillende soorten testamenten, het opmaken van een testament, het opnemen van één of meerdere goede doelen in uw testament en de belangrijkste stappen die u hiervoor moet nemen.
 • 15u45: koffie en taart in aanwezigheid van Chris die bij Welzijnszorg de begeleiding van testamenten en legaten behartigt.

Praktisch

 • WANNEER donderdag 25 mei 2023, vanaf 13u
 • WAAR Elisabeth Center, Carnotstraat 4, 2018 Antwerpen (vlakbij Centraal Station) Meer info over bereikbaarheid  
 • DEELNEMEN is gratis maar inschrijven is noodzakelijk. Reserveer je plaatsje voor 17 mei via Chris De Cock, +32 471 77 21 34 of chris.decock@welzijnszorg.be 
legaten