Lager Onderwijs

Lager Onderwijs

We vertalen jaarlijks de campagneboodschap van Welzijnszorg voor de lagere school en doen dit  in samenwerking met Spoor ZES en een groep van vrijwilligers. Het is een vakoverschrijdend solidariteitsproject met Robby en zijn vrienden in de hoofdrol.

Lagereschoolproject 2023: Samen deel je meer

In 2023 zit het Lagere School Project in een overgangsjaar. We hebben jullie stem gehoord en ons aanbod op dieet gezet. Met een korter verhaal, enkele stevige methodieken, een uitgewerkte godsdienstmethodiek, drie vertelplaten en het Robbylied zetten we jullie op weg om in één of enkele lessen met het project aan de slag te gaan. We vullen aan met een warme oproep om met de klas of school campagne te voeren.
Kort en krachtig en voor de prijs van € 5.

In ‘Samen deel je meer’ leren Robby en zijn vriendjes dat niet iedereen dezelfde kansen heeft. Door slim te herverdelen, kan je die ongelijkheid al een beetje kleiner maken. Het Robbyproject is een speelse en belevende vertaling van de eindejaarscampagne van Welzijnszorg. Vertrek van het leuke verhaal en breng zo de campagne op leerlingenniveau in je klas.

De handleiding voor de leerkracht bevat het verhaal, alle lesmethodieken en de nodige bijlagen. Net als voorgaande jaren krijg je bij aankoop van deze handleiding je een gepersonaliseerde link waarmee je volgende materialen kan downloaden: de tekeningen bij het verhaal, het lied (ingezongen, instrumentaal, partituur), de bijlagen uit de handleiding als aparte download.
We voorzien geen werkmateriaal voor leerlingen. 

Webshop

Graag een extra woordje uitleg bij het materiaal?

Zit je met concrete vragen
of weet je niet waar te beginnen?

We helpen je graag op weg!

Stuur ons een mailtje