Online gespreksavond KWB Herent

KWB Herent organiseert samen met Welzijnszorg een online gespreksavond rond de campagne Wonen onbetaalbaar? Onaanvaardbaar!

Programma 

  • Voorstelling van de campagne door Annabel Cardoen (politiek medewerker Welzijnszorg)
    Een goede woning zou voor onbetaalbare momenten moeten zorgen. Maar voor 1 op de 5 huishoudens in Vlaanderen en Brussel is goed wonen onbetaalbaar. Dat vinden we onaanvaardbaar!
  • Speciaal verhuren? Sociaal verhuren! De werking van Spit Sociaal Verhuurkantoor door Walter Roedolf (gebouwenverantwoordelijken SVK Spit)
    SVK SPIT huurt in de regio Leuven zoveel mogelijk betaalbare, goede woningen en verhuurt deze door aan maatschappelijk kwetsbare mensen. Ze begeleiden huurders om hun zelfredzaamheid te versterken en werken met diverse partners aan structurele oplossingen voor de hoge woonnood.
  • "Huizen van vrede door Marcel De Prins (Onthaalgroep vluchtelingen Herent)
    Via “Huizen van vrede” werkt in Brugge een groep van vrijwilligers aan huisvesting voor kwetsbare groepen. Hoe kan dit initiatief ons ook in Herent inspireren?
  • Tijd voor vragen en discussie 

Inschrijven

Gelieve in te schrijven via info@kwbherent.be
Vrijdagmiddag 4/12 ontvang je een zoomlink (en een handleiding voor wie er niet mee vertrouwd is).

Heb je vragen of wil je op voorhand al eens testen, neem gerust contact op met sylvie.vanderhoydonck@welzijnszorg.be of 0474 67 10 47. 

 

Herent