Startmoment Wemmel

Met het verkiezingsjaar in aantocht zijn we met Welzijnszorg actiever dan ooit. Want armoede is een realiteit die veel te veel mensen elke dag moeten doorstaan. Ze heeft een negatief effect op je gezondheid, op je onderwijskansen, en op de kans die je maakt op een goede woning. Mensen in armoede leven zelfs minder lang. Armoede zorgt voor sociale uitsluiting en duwt je in een maatschappelijk isolement. Belangrijk: armoede is niet je eigen schuld. Ze is het gevolg van structurele problemen die diep geworteld zijn in onze samenleving. Deze campagne komt net voor het jaar van de federale, gewestelijke en gemeentelijke verkiezingen. Nu is hét moment om armoedebestrijding zo hoog mogelijk op de agenda te krijgen.

Laat samen met ons je stem horen: voor structurele armoedebestrijding en investeringen in sociale zekerheid, diensten en mensen. 

Welkom op het startmoment in Wemmel! Ontdek waarom we dit jaar campagne voeren en op welke manier jij jouw schouders onder de campagne van Welzijnszorg kan zetten.

Locatie

De Zandloper, Kaasmarkt 75, Wemmel

Programma

  • 19u: Onthaal en infomarkt
  • 19u30: Podiumprogramma (plenair gedeelte)
  • 20u30: Keuzesessies

Luister naar de verhalen van campagneprojecten en lokale helden, ontdek hoe jij de campagne kan versterken op lokaal niveau en ontmoet andere Welzijnszorgvrijwilligers. Het ideaal moment om energie te tanken om er tijdens de campagneperiode er opnieuw tegen aan te gaan.

Doe mee, verander mee. We zien je daar!

Deelnemen is gratis. Vooraf inschrijven is niet meer mogelijk maar je bent meer dan welkom!  
 

 

onderwijs - kinderen in de klas