Infosessie Dossier

Onze wereld digitaliseert razendsnel. We doen er allemaal aan mee. Het is oh zo handig. Wat is dan het probleem eigenlijk? Wel of niet digitaal actief zijn, is geen zwart-wit verhaal. Misschien kan je wel met een smartphone werken, maar heb je geen laptop. Of heb je net die bank-applicatie onder de knie en verandert die weer. We hebben allemaal een heel verschillend digitaal profiel. 

Maar de verschillen hebben niet enkel te maken met interesse of zin om iets nieuws te leren. Ze weerspiegelen ook de bestaande ongelijkheid in onze samenleving. Zo lopen mensen met een laag inkomen een hoog risico op digitale uitsluiting. Het probleem is dat niet iedereen verbonden is. 

Met de nieuwe campagne brengt Welzijnszorg de impact van digitalisering op het leven van mensen in een armoedesituatie onder de aandacht. We willen een samenleving die iedereen betrekt: digitaal actief of niet, we laten niemand achter.

Tijdens deze digitale infosessies ontdek je meer over de inhoud van de campagne. Zo kan je geïnformeerd de campagneboodschap mee verspreiden.

Start: 19u30
Duur: ongeveer 1,5u

Deze sessie gaat online door. Na inschrijving sturen we je de link en alle informatie om mee te volgen.

Ik schrijf me in

Infosessie dossier