Project lagere school Robby [nr 17]

In ‘Samen over de Drempel’ leren Fatmira en haar vriendjes dat het niet gemakkelijk is om een nieuw huis te vinden. En dat er heel wat onrecht aan te pas komt bij de huizenjacht. Benieuwd hoe ze dat leren? Ontdek het in dit nieuwe Robbyproject.

‘Samen over de Drempel’ is een speelse en belevende vertaling van de Samen Tegen Armoede-campagne van Welzijnszorg voor de lagere school. Vertrek van het leuke en spannende verhaal van Robby en zijn vriendjes en breng zo de campagne op kindermaat in je klas.

We werkten voor jou een handleiding uit met duidelijke instructies en alle nodige bijlagen: een werkboekje voor de leerlingen met een aantal extra opdrachten en bijlagen in kleur, een themalied (ingezongen en karaoke, met partituur), vertelplaten (ingekleurd of om in te kleuren en andere extra's)

Bij aankoop van deze handleiding krijg je (naast de vertrouwde bevestigingsmail) ook een email met een persoonlijke link naar een afgesloten webpagina waar je het bijkomend werkmateriaal (de werkboekjes, het themalied, vertelplaten enz.) kan downloaden. Deze email zal verstuurd worden binnen enkele uren naar het contactmailadres.

€ 14,00
Categorie
2021 - Handleiding Robby 2021