Concertreeks S.O.L.I.D.A.I.R

Welzijnszorg strijdt 50 jaar tegen armoede en dat wordt gevierd met een prachtige CD waarop enkele van de mooiste stemmen van Vlaanderen te horen zijn. Van Kommil Foo tot Eva De Roovere, van Mauro Pawlowski tot Neeka en Axl Peleman.

Het gros van de songs werd geschreven door Lennaert Maes (Lenny & de Wespen), die via workshops en interviews authentieke verhalen verzamelde voor dit project. Samen met kompaan Andries Boone (MandolinMan, Ballroomquartet), producete hij de cd en omkaderde hij dit mooie project.

Verwacht bij S.O.L.I.D.A.I.R geen donderpreek of treurtocht, maar een rijke, eerlijke en tegelijk hoopvolle muzikale reis rond het thema armoede, met een top-band en stuk voor stuk sociaal geëngageerde zangers.

Live kan je het zangtalent ontdekken van schrijver Elvis Peeters, je laten meevoeren door het hemelse geluid van Eva De Roovere, onderduiken in de fluisterwereld van Jonas Winterland en het enthousiasme van zanger/presentator Brahim aan den lijve ondervinden. 

S.O.L.I.D.A.I.R - Samen tegen armoede - is tegelijk een warme én urgente voorstelling voor iedereen met een hart voor de problematiek armoede. 

Lukt het niet om een voorstelling bij te wonen? Of krijg je er maar niet genoeg van? Je vindt de CD in de webshop . Ideaal om onder de kerstboom te leggen of om zelf van te genieten natuurlijk. 

Donderdag 21/11/19, 20:30, 
CC De Ploter - Kerkstraat 4 - 1742 Ternat
meer info en tickets

Andere voorstellingen van dezelfde concertreeks

 

S.O.L.I.D.A.I.R