Voer mee campagne

Inhoudelijke modellen

maandag 18 oktober 2021 om 19u30

Maak kennis met ons inhoudelijk aanbod om lokaal rond het thema armoede en de campagne aan de slag te gaan. We stellen je onze armoedewandeling, quiz en andere educatieve materialen kort voor. Zo kan jij met jouw groep of vereniging onze boodschap in de kijker zetten! 

Herbekijk de sessie

Inspiratie en bezinning 

donderdag 21 oktober 2021 om 19u30

Groepen, geloofsgemeenschappen, verenigingen of scholen gaan aan de slag met de campagne en nemen daarbij ook even de tijd om stil te staan, te bezinnen of te vieren. We zetten je in deze sessie graag op weg.

Download de presentatie 

Met welzijnsschakelgroepen: samen voor 100% woonrecht

dinsdag 26 oktober 2021 om 19u30

Voor het tweede jaar op rij zet Welzijnszorg in op het thema wonen. En ook als welzijnsschakelgroep kunnen jullie heel wat betekenen. In deze sessie geven we concrete tips en handvatten om rond wonen aan de slag te gaan in jullie eigen gemeente: samen voor 100% woonrecht.

Meer info & inschrijven

Fondsenwerving op school

woensdag 27 oktober 2021 om 19u30

Ben je geraakt door armoede? Ben je hierover verontwaardigd en wil je op jouw school samen met de leerlingen iets doen? Dan kan je ons steunen met tal van acties. Heb je zelf een idee of doe je liever beroep op die van ons? Wij leren je graag kennen!

Meer info & inschrijven

Organiseer een fondsenwervende actie

donderdag 28 oktober 2021 om 19u30

Met alle giften steunen wij lokale initiatieven die het verschil kunnen maken door mensen in armoede te versterken en hen zelf een stem te geven. Strijd je mee tegen armoede en zet je graag iets op poten? We leren je graag kennen!

Meer info & inschrijven