Startmoment Hooglede

Na  de  campagne  van 2020  weten we dat het recht op wonen vooral een fictief recht is.  Er zijn sociale woningen, maar veel te weinig. Er zijn huursubsidies, maar veel te weinig. Dat gebrek aan goede, betaalbare woningen maakt dat het drummen is op de woonmarkt. Schaarste betekent  concurrentie en concurrentie zorgt voor uitsluiting en discriminatie. Daar zoomen we tijdens de campagne van 2021 op in. 

Ontdek de signalen van mensen in armoede, hoe onleefbaar wonen is in de regio en wat je kan doen tijdens onze campagne. We inspireren je met ons campagnemateriaal en stellen onze actiemodellen voor. Je krijgt prikkelende getuigenissen te horen van onze campagneprojecten en de Welzijnsschakels gaan hierover in gesprek.

Locatie: De Gulden Zonne in Hooglede 

Onthaal vanaf 19u.
Aanvang: 19u30 

Inschrijven is gratis, maar verplicht.

Ik schrijf me in

Heb je nog vragen over dit moment?
Neem dan contact op met Jan Demuynck: jan.demuynck@welzijnszorg.be - 0491/22.70.42

 

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Hou deze goed bij. Deze bevestiging kan gevraagd worden aan het onthaal van de startbijeenkomst.
Kreeg je geen email? Neem dan contact op met lieselot.hemeryck@welzijnszorg.be.

We organiseren dit moment volgens de geldende coronamaatregelen. Bij verstrenging van de coronamaatregelen is het mogelijk dat we de bijeenkomsten moeten afgelasten. We brengen je hiervan tijdig op de hoogte. 

Je kan tot één week voor de bijeenkomst je bestelling doorgeven en die meenemen na de bijeenkomst.
Er is een infopunt voorzien voor eventuele vragen rond de campagne of het materiaal.

 

Startmoment Hooglede