Startmoment Groot-Bijgaarden

Na de campagne van 2020 weten we dat het recht op wonen vooral een fictief recht is. Er zijn sociale woningen, maar veel te weinig. Er zijn huursubsidies, maar veel te weinig. Dat gebrek aan goede, betaalbare woningen maakt dat het drummen is op de woonmarkt. Schaarste betekent concurrentie en concurrentie zorgt voor uitsluiting en discriminatie. Daar zoomen we tijdens de campagne van 2021 op in. 

Voor de regio Pajottenland en Zennevallei wordt een stevig campagneprogramma uitgewerkt in Halle. Kom ontdekken wat armoede is in de regio, hoe jij met jouw vereniging een verschil kunt maken en het palet aan campagneactiviteiten vanaf half november. Ontdek de signalen van mensen in armoede, hoe onleefbaar wonen is in de regio en wat je kan doen tijdens onze campagne. We inspireren je met ons campagnemateriaal en stellen onze actiemodellen voor. Je krijgt prikkelende getuigenissen te horen van onze campagneprojecten en de Welzijnsschakels.

Locatie: De Crypte, cryptelaan 1, Groot-Bijgaarden

Onthaal vanaf 19u. 

De online inschrijvingen zijn afgesloten. Ter plaatse inschrijven, is nog mogelijk. 

Heb je nog vragen over dit moment?
Neem dan contact op met Hilde Geurts. 
hilde.geurts@welzijnszorg.be - 0477/76.42.71

 

Na inschrijving krijg je een bevestigingsmail. Hou deze goed bij. Deze bevestiging kan gevraagd worden aan het onthaal van de startbijeenkomst.
Kreeg je geen e-mail? Neem dan contact op met lieselot.hemeryck@welzijnszorg.be.

We organiseren dit moment volgens de geldende coronamaatregelen. 

Je kan tot één week voor de bijeenkomst je bestelling doorgeven en die meenemen na de bijeenkomst.
Er is een infopunt voorzien voor eventuele vragen rond de campagne of het materiaal.

 

Startmoment Groot-Bijgaarden